Lønsystemer

EkspresLøn

Ekspresløn er et windowsbaseret lønprogram, der kan installeres på en computer. For indberetning kræves kun internetadgang. I modsætning til Danløn og Dataløn skal programmet installeres før brug.

Ekspresløn virker på den måde, at programmet generer en fil, der uploades til SKAT, der via Letløn/eindkomst afregner A-skat, AM-bidrag, ATP og Feriepenge. Ligeledes generes der en fil eller brev til banken for overførsel af lønmodtageres nettoløn.

Lønsedlerne fra EkspresLøn er godt bygget op og er meget overskuelige, derudover kan lønsedlerne udsendes pr. mail. Der er både telefonisk og mail support. Supporten er gratis. Der er mulighed for at teste en gratis prøveversion før køb.

Brugervenlighed

Ved første øjekast ser EkspresLøn lidt uoverskueligt ud, men det er det langt fra! Programmet er brugervenligt og der følger en god vejledning med. Programmet leverer gode lønsedler og er let at benytte.

EkspresLøn afregner ikke direkte A-skat og AM-bidrag samt nettoløn til ansatte. Dette giver ekstra arbejde for brugeren og er måske ikke den ideelle løsning til nye arbejdsgivere.

Pris

For 4 ansatte (dog op til 10 ansatte) kr. 1.495 + moms inkl. et års opdatering af programmet.

Pris pr. ansat om året kr. 375. dog er licensen op til 10 medarbejder, i så fald vil prisen blive kr. 150 pr. ansat.

Prisen dækker muligheder for oprettelse af flere virksomheder.

Andet

Der afholdes ikke fysiske kurser i Ekspresløn, dog ligger der meget velskrevne vejledninger på hjemmesiden.

Samlet bedømmelse

EkspresLøn er et fint lønprogram med en god brugerflade. Det har dog mangler i at programmet ikke selv automatisk afregner skatter og direkte nettoløn. Samlet set, er det ikke lige så effektiv og brugervenligt som Danløn og Dataløn.

picture picture picture picture picture picture

Samlet vurdering 4/6

Din erfaring? - kommentarer?

Hvad er din erfaring? Skriv gerne til os her.


Vil du vide mere om løn personale administration?

- med et lønkursus er du på rette vej...

Læs mere