Hvad skal man vælge?

Som ny arbejdsgiver er der mange regler og frister der skal overholdes. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvor meget arbejde man vil ligge i lønadministration, og hvor kompleks ens lønstyring bliver.

Vi har valgt at give topkarakter til både Danløn og Dataløn. Begge systemer fungerer rigtig godt og er meget brugervenlige. Den største forskel er support og rådgivning, og der vinder Dataløn pga. af deres telefon hotline og mod betaling kan man få rettet sine data og fejlindberetninger.

Pris

Danløn er væsentlig billigere end Dataløn, men supporten mangler. Får man brug for råd og rådgivning, er der en online vejledning og mail support. Er der brug for et lønprogram der kan udarbejde og indberette lønsedler til en billig pris, er Danløn et fornuftig valg.

Rådgivning og support

Dataløn er et rigtig godt lønsystem, nok Danmarks bedste. Dataløn klarer alt med lønadministration og man behøver ikke have et stort kendskab til lønstyring, for at lave løn. Prisen er i den høje ende, men det kan betale sig, hvis man vil spare tid på lønadministration.

Funktion og pris for 4 ansatte
Letløn Danløn EkspresLøn Proløn Dataløn
Afregning af:
A-skat og AM-bidrag
ATP
FIB, AER, AUB
Barselsbidrag
Feriepenge
Nettoløn
Pension
Øvrig:
Opbevaring af lønsedler
Kursus
Lønseddel til e-boks
Lønseddel på mail
Mail support
Telefonisk support
Prøveperiode
Pris Gratis kr. 720 kr. 1.495* kr. 1.885 kr. 2.268

* Opdatering og support koster kr. 500 ekstra om året.

Oplysninger og prisberegningen og er lavet pr. 03. november 2016.


Vil du vide mere om løn personale administration?

- med et lønkursus er du på rette vej...

Læs mere